Packoorang

Waarom Packoorang?

E-commerce groeit en is een tak van sport die veel extra vervoersverpakkingen vraagt. Vooral cardboard wordt veel gebruikt, maar ook sleeves van -gerecycled- plastic. Daarnaast worden voor rolcontainers en pallets wrap-foils gebruikt. Helaas zijn deze grote stromen slechts voor eenmalig gebruik geschikt en vragen steeds om nieuwe grondstoffen en laten veel verpakkingsafval achter.

Herbruikbare verpakkingen in een ecosysteem voor retourlogistiek, cleaning en repair veranderen transportverpakkingen van lineair naar circulair. Packoorang is hiervan een goed voorbeeld. Mailers van gerecycled textiel, geschikt voor de veilig transport van vele soorten producten. Voorzien van NFC chips kunnen ze gevolgd worden en retour gestuurd worden door de klant.

-Scheelt tijd ten opzichte van handling van eenmalige verpakkingen

-Zuinig met grondstof; Packoorang kan tot 100 verzendrondes mee. Dit scheelt aanvoer en afvoer van materiaal voor eenmalige verpakkingen.

-Efficiënter vervoer; geen lucht vervoeren: Tot 40% hogere belading van transportvoertuigen mogelijk.

Palloorang

Palloorang is een herbruikbare balletwrap waardoor u geen wikkelfolie meer nodig heeft om balletladingen te fixeren en veilig te vervoeren. Bijzonder geschikt voor gesloten loop B2B vervoer.

SUPZero is exclusieve partner voor het Noorse Packoorang in Nederland. Neem contact op voor meer informatie over herbruikbare pallet wraps (Palloorang) en Packoorang mailers.