Packoorang

E-commerce groeit en is een retail vorm die veel extra vervoersverpakkingen vraagt. Vooral cardboard wordt veel gebruikt, maar ook zakken en vulmateriaal van plastic. Helaas zijn deze grote stromen slechts voor eenmalig gebruik geschikt en vragen steeds om nieuwe grondstoffen en laten veel verpakkingsafval achter. Packoorang heeft een herbruikbare emailer ontwikkeld die geschikt is vooral B2C als B2B gebruik en minimaal 100 keer gebruikt kunnen worden voordat ze toe zijn aan recycling. Voor retourlogistiek maakt Packoorang gebruik van een handige app in combinatie met een chip in de verpakkingen. In elke markt zoekt Packoorang de beste partijen om het ecosysteem compleet te maken, waar nodig met retourpunten, cleaning, repair en retourlogistiek.

Waarom kiezen voor Packoorang?

Low – Carbon: De mailers hebben een kleine CO2 footprint want ze zijn gemaakt van minimaal 86% gerecyclede PET.

Efficient: Scheelt tijd ten opzichte van handling van eenmalige verpakkingen en vervoer 40% minder lucht

Duurzaam: Packoorang kan tot 100 verzendrondes mee en is gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal. Dit stopt de aan en afvoer van materiaal voor eenmalige verpakkingen.

Palloorang

Palloorang is een herbruikbare wrap voor pallets en rolcontainers. Deze wrap gaat minimaal 200 keer mee en is van supersterk textiel. Even snel in gebruik als machinaal wikkelen met folie. Door het sterke ripstop geweven materiaal en bevestiging met klittenband banden is elke lading stevig te fixeren voor transport. Bijzonder geschikt voor gesloten loop B2B vervoer. Palloorangs CO2 footprint is bij 200 x gebruiken slechts 1% ten opzichte van de CO2 footprint van klassieke wikkelfolie.

SUPZero is exclusieve partner voor het Noorse Packoorang in Nederland. Neem contact op voor meer informatie, interesse in een pilot of implementatie.