Contact

Benieuwd wat SUPZero voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van afvalpreventie en Zero Waste oplossingen? Bel of mail

Hilde Beugelink

Hilde@SUPZero.nl

06-25299028

Profiel

Met 20 jaar ervaring als Marketingmanager verplaats ik me makkelijk in verschillende belangen en doelgroepen. Ik ben ervaren in het leiden van grote projecten met verschillende stakeholders en heb vele innovatieve concepten en campagnes voor Goede Doelen gerealiseerd. Door mijn werk als marketeer voor charities combineer ik mijn commerciële instelling met veel kennis en ervaring met massacommunicatie, gedragsbeinvloeding met mijn creatieve omdenkkracht voor oplossingen die leiden tot minder afval en vervuiling.

In ontwikkelingslanden waar ik voorheen voor werk moest zijn zag ik hoe gebrek aan waste management heel zichtbaar maakt hoe wegwerpplastic het leven ontwricht van mens en planeet. Je realiseert je dan dat recycling geen oplossing is. Drastisch minder gebruik van single use plastic is niet alleen nodig, het is ook gewoon mogelijk. Er zijn met creativiteit en omdenken van producten en processen onverwachte Zero-Waste oplossingen te bedenken.

Dit motiveert mij sterk om oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven die een positieve impact willen maken op het gebied van afvalreductie en die kunnen sturen op de aanbodzijde. Samen met ketenpartners en bedrijven kan SUPZero systemische oplossingen bedenken en implementeren die consumenten helpen om een minder vervuilende leefstijl aan te nemen.

Ik heb in binnen en buitenland gesproken met Zero-Waste ondernemers, en onderzocht wat factoren voor succes en falen zijn. Deze voorsprong in kennis gecombineerd met implementatie ervaring bij vele bedrijven in de afgelopen jaren met circulaire ecosystemen zorgt voor een effectieve aanpak van uw circulaire uitdaging. Ik kom daarover graag met u in gesprek!

Meer over mij is te vinden op mijn linkedin profiel en in deze Unieke kijk bij SUPZero.