Contact

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van afvalreductie en Zero Waste oplossingen? Bel of mail

Hilde van der Vegt

Hilde@SUPZero.nl

06-25299028

Profiel

Met 20 jaar ervaring als Marketingmanager verplaats ik me makkelijk in verschillende belangen en doelgroepen. Ik ben ervaren in het leiden van grote projecten met verschillende stakeholders en heb vele innovatieve concepten en campagnes voor Goede Doelen gerealiseerd. Door mijn werk als marketeer voor charities combineer ik mijn commerciële instelling met veel kennis en ervaring met massacommunicatie, gedragsbeinvloeding en marketingconcepten die werken voor grote groepen. Ik ben inhoudelijk gedreven en overtuigend. In de samenwerking een plezierige persoonlijkheid met oog voor de mensen met wie ik samen werk aan een concreet resultaat.

Als gezin maken we zoveel mogelijk Zero-Waste keuzes. In ontwikkelingslanden waar ik voor werk af en toe moest zijn zag ik met eigen ogen hoe slecht waste management het bijzonder zichtbaar maakt dat plastic het leven en de gezondheid ontwricht van mens en planeet. Je realiseert je dan dat recycling alleen geen oplossing is. Drastisch minder gebruik van single use plastic is niet alleen nodig, het is ook gewoon mogelijk. Er zijn met creativiteit en omdenken van producten en processen onverwachte Zero-Waste oplossingen te bedenken.

Dit motiveert mij sterk om oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven die een positieve impact willen maken op het gebied van afvalreductie en die kunnen sturen op de aanbodzijde. Samen met ketenpartners en bedrijven kan SUPZero systemische oplossingen bedenken en implementeren die consumenten helpen om een minder vervuilende leefstijl aan te nemen.

Ik heb in binnen en buitenland gesproken met Zero-Waste ondernemers, en onderzocht wat factoren voor succes en falen zijn. Deze voorsprong in kennis en ervaring is nuttig om op de meest kansrijke manier verpakkingsvrij winkelen te kunnen organiseren voor mijn klanten. Ik kom daarover graag met u in gesprek!

Meer over mij is te vinden op mijn linkedin profiel.