Contact

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van afvalreductie en Zero Waste oplossingen? Bel of mail

Hilde van der Vegt

Hilde@SUPZero.nl

06-25299028

Profiel

Met bijna 20 jaar ervaring als Marketingmanager verplaats ik me makkelijk in verschillende belangen en doelgroepen. Ik ben ervaren in het leiden van grote projecten met verschillende stakeholders en heb vele innovatieve concepten en campagnes voor Goede Doelen gerealiseerd. Door mijn werk als marketeer voor charities combineer ik mijn commerciële instelling met veel kennis en ervaring met massacommunicatie en marketingconcepten die werken voor grote groepen. Ik ben inhoudelijk gedreven en overtuigend. In de samenwerking een plezierige persoonlijkheid met oog voor de mensen met wie ik samen werk aan een concreet resultaat.

In de afgelopen jaren ben ik overtuigd geraakt van single use plastic als ramp voor de mensheid en de planeet. In ontwikkelingslanden waar ik voor werk af en toe moest zijn zag ik met eigen ogen hoe slecht waste management het bijzonder zichtbaar maakt hoe plastic het leven en de gezondheid ontwricht. En ook zie je dan dat recycling alleen geen oplossing is, over de jaren zie je gewoon hoe plastic daar ophoopt in het milieu. Drastisch minder gebruik van single use plastic gebruiken is noodzakelijk en ook gewoon mogelijk.

Dit motiveert mij sterk om oplossingen te zoeken om succesvol en collectief van single use plastic los te kunnen komen. Verpakkingsvrije concepten blijken de meest effectieve manier om veel plastic/ verpakkingsmateriaal uit te sparen. Ik heb in binnen en buitenland gesproken met zero waste ondernemers, en onderzocht wat factoren voor succes en falen zijn.

Deze voorsprong in kennis en ervaring is nuttig om op de meest kansrijke manier verpakkingsvrij winkelen te kunnen organiseren voor mijn klanten. Ik kom daarover graag met u in gesprek!

Meer over mij is te vinden op mijn linkedin profiel.